Friday, August 13, 2010

Teaser: Akad Nikah

Alhamdulillah.. syukur pada Allah… semuanya dah betul-betul selesai. I cant believe everything become reality.. paling tak percaya -> aku dah jadi isteri orang :P. yihuuu..ehee



Ya Allah Ya tuhanku aku bersyukur sangat. Secara sahnya kami bersatu dibawah keredhaan Mu. Biarlah penyatuan ini Kau pelihara sampai ke syurgaMu.. Ameen


Lebih kurang 3 minggu sejak akad nikah tu.
Banyak sangat benda nak cerita…
Banyak sangat hepi moment yang nak di share..
And too many people to thank to..
Abah, mak, akak, my BIL, abang, my SIL, Lina & Eg.. majlis tak bererti tanpa kamu semua … awin sayang sangat korang ! ..


Will start with these two pics. Taken during solemnization.

Abah & Mak Terchenta...


Us with the hantaran. See the white roses on our left? hantaran from me to him  :)


p/s: just right after my hubby lafaz terima nikah.. the light went off.. the whole residential totally blackout..  the above pic taken masa blackout! ohh i love my wedding...  :p Will talk about the whole story soon

12 comments:

  1. congrats maira!!
    blackout lps akad? mesti chaotic kejap. hehe
    nak gambar byk2 lg plisss.. ;)

    ReplyDelete
  2. wow... i love the colors u use for ur nikah. sweet!

    ReplyDelete
  3. cantiknya maira..u look so manis lah! nways,congrats ya!:)

    ReplyDelete
  4. thanks all for the wishes =)...
    more to come :P

    ReplyDelete
  5. akhirnya ada juge entri selepas kawen... nanti updet lagi ya. congrats :)

    ReplyDelete
  6. canteknyaaaaaaaaa...*nganga kejap* empire dress n veil tu sangat gojes on you!!

    ReplyDelete
  7. congrats dear! u sgt² gorgeous k! :)

    ReplyDelete