Tuesday, September 21, 2010

Salam Aidil Fitri



Salam Aidil Fitri untuk semua :)
Salam Aidil Fitri to all bloggers here especially b2bs & ex b2bs! I know, I know… dah 12 hari raya baru nak wish kan.. apakah??… Nway, raya sebulan kot so we have another 17 days more =)

Sangat malas nak kerja, still in mood raya, plus mood pengantin baru lagi T_T.. plzzz, I really need a day off. No. A week off actually, it sound better :P … 1 minggu cuti raya memang tak cukup! *budak tamak* I wish I have another week off so I can just REST with HIM beside me. Cukup la rumah2 sedara kami pusing sepanjang raya ni.. penat dan menggemukkan .. :P

I spent my 1st raya with both sides of families and im so grateful to spend the day with u guyz.  (",)
Terima kasih Ibu, Ayah, Arif, Shasha & Boboy. Terima kasih kerana melayan anggota keluarga baru ni dengan baik sekali (",)

p/s: kali pertama beraya sebagai suami isteri lagi2 dengan inai masih lagi di jari. Sangat membahagiakan ....hmmm (sayang... duit raya saya??.. :P )

2 comments:

  1. selamat hari raye miss maira!!v will have d same anniversary every year.insyaAllah

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya queen.. yes! we'll have the same anniv.. hehe :)

    ReplyDelete