Thursday, May 20, 2010

apela nasibbb....

ada 2 benda yang berlaku semalam... yang best & yang tak best ...
ok, start dgn yang best dulu la yer...

semalam genap 7 tahun usia perkenalan kami and to my surprise, kol 12 pagi semalam en tunang kol wish.. =) umak ai, tak pernah2 si dia tido lewat..yelaa, hari-hari kena tido awal, org tu bekerja ulang alik semenyih-kl so pukul 5 dh kena bgn.. SAYA? si dia dh sampai ofis, saya masih sronok membuta..(keluar rumah 7.40am so agak2 pkl brape saya bgn yer?) heee...

sayang.. if u read this, saya tgh perlahan2 nak biasakan diri bgn pagi seawal-awal pkl 6 dan selewat-lewatnya kol 6.20am..cehhh (haha..jgn tanya kenapa bkn 6.30) ... but plzzz jgnla minta sya bgn pukul 5... (wahhh teroknya aku) so nanti harap2 sempatla saya nak prepare bfast untuk awak sblm pergi kerja tu... klu tak sempat kita bfast luar sudah :p

okay, yang tak best.........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

my hphone masuk jamban semalam! Benci! tak sempat nak selamatkan kau ... slalunya aku sempat je nak capai.... time ni jugakla kau nak jatuh kan? tunggula aku dah kawin klau nak jatuh pun....... ishhk..

p/s: kepada en tunang, thanks for the video.. xsempat lagi nak tgk sbb line ofis macam ntah apa apa..

3 comments:

  1. alamak, cane leh msk jamban..cian nye..huhu..xpe2 beli baru..hehe..sempena 7th anniversary..

    ReplyDelete
  2. paling scary kalau henpon masuk kat toilet tu. saye slalu, before masuk toilet, pastikan henpon tu disimpan dgn elok di dalam henbeg. letak kat poket, mmg bahaya la kot... hehehe xpe, blh beli henpon baru :0

    ReplyDelete
  3. niza> haha.. silap saya xhati2.. minta en tunang belikan?? heeee... nak kawin ni, byk pakai duit.. beli hp 90 hinggit sudah =D

    Reen>tu la reen.. saya ni clumsy skit, slalu careless.. dah kena sekali ni, sure hati2 pasni! thanks for yr advice..

    ReplyDelete