Tuesday, May 11, 2010

progress & May TO DO List

Okay.. Ticker menunjukkan lagi 2 bulan 3minggu.. *pheww* mahu stress aku… major things semua dah cover except for OP, PA system/entertainment n kad kahwin.. the status as for now..
  • OP- to secure the deposit tomorrow..
  • PA system/entertainment- mak dah semangat nak book dis grup dari Sepang... aku pun tak paham.. caklempong?? cempuling?? haha.. i'll let her handle this.. but please mak, jgnlah mahal sgt.. me blh topup 500 jer
  • kad kahwin- i'm happy with the final artwork :) ..hanya tinggal nak add nama abg je..   TQ abg rizal sbb sabar melayan kerenah saya ni, 3 kali tukar tapi tak pernah dia buat muka fed up, senyummm je.. =).. hehe I salute you! 
So untuk bulan Mei ini i hope i can cover all these things:
1. Bilik pengantin- curtain & bed's sheer mesti siap dijahit..
2. Hantaran- at least diy 1 hantaran per week
3. Diy nikah favor box
4. To remind mamaRoy... bila blh measure baju untuk tunang saya nih?

5 comments:

  1. phewwit! banyak tu dah siap. u buat curtain & bedsheet sendiri? hebat gila!

    ReplyDelete
  2. haha! mmg gila klu aku yg jahit sendiri...

    mak i yg jahit tp utk langsir and backdrop jer... bed sheet confirm beli! wat i mean was bed's sheer.. sbb i pakai katil tiang... harus ada tirai :p

    ReplyDelete
  3. hahahhahaha.

    boleh pulak salah tafsir! anyway, all the best!

    ReplyDelete
  4. mine also 3/4 kali tukar kad kawin tu..nasib baik dapat designer kad yg ikut je kereneh sy..hehe

    ReplyDelete
  5. np yus ;p

    ziela> harus tukar! xkisah la brapa kali.. =)
    (wlpn tau org lain xde maknenya nak simpan but its really 'something' for us kan?..)

    ReplyDelete