Thursday, May 13, 2010

The Date changed...

Darling fiancée baru call tadi.. lepas lunch hour & pagi2 sampai je office memang waktu kami 'on call' …heee

pagi- sbb si gedik mau cas tenaganya sebelum buat kerja…  :P
tenghari- serius..lepas makan mengantuk kan? So ubat paling mujarab..call dia =D
tengah berbual2 dan terkekek (mau full bar nih!) tiba2 dia ingatkan I yang tak update wedding date kami di tepi tuh.. Sorry sayang, saya lupa (",) So peeps, since my reception will be at home instead of that 'dramatic hall', abah had decide to change the date... 

Nikah: 31 July 2010
Reception: 1 August 2010
Bertandang: Remain

Beza 1,2 hari dan nasib baik mua and mamaRoy ok..takde yang clash.. lega...

p/s: takjadi jumpa OP untuk letak deposit.. rupanya salah send sms daaa..ter send ke cina kabinet yg buat kabinet dapur kami.. T_T ..haha.. nvm, dah arrange next week... :)




3 comments:

  1. boleh salah hantar sms pulak. kihkihkih.

    ReplyDelete
  2. HAHa macam mana leh salah ni sayang oi. nasib baik cina tu tak balas kata "ok, wa tunggu lu amoi'. haha.

    ReplyDelete
  3. zara & nahwal>
    hik..hik,tula akibat xsave no si OP tu.. 2 kali i send xrespond.. seb baik si apek tu xngamok, skali dia terus call daa..
    dah alang2 aku lak ckp 'bila lu mau dtg buat kabinet kasut pulak? my mum dah bising..),, nak cover malu pn ada gak... haha :P

    ReplyDelete